Taaldiensten

Als dienstverlener gaat het ons erom
waarde toe te voegen aan uw bedrijf

Met bijna 20 jaar ervaring in de vertaalbranche is Overtaal dé partner voor al uw vertaalwerk. Mede doordat wij deel uitmaken van translations.com hebben wij een wereldwijd bereik. Met onze jarenlange ervaring en expertise met betrekking tot alle mogelijke sectoren, onderwerpen en soorten diensten, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar

Overtaal is meer dan alleen een vertaal- en tekstbureau. Zo treden wij ook op als taaladviseur en beschikken wij over uitgebreid technologische mogelijkheden voor alle processen rondom teksten en vertalingen. Wij streven naar langdurige samenwerkingsrelaties met onze klanten, waarbij we op proactieve wijze waarde willen toevoegen aan uw bedrijf.

Onderstaande overzicht van diensten is slechts een greep uit ons aanbod. Voor veel van onze diensten hebben wij een standaardvorm, maar onze grote kracht ligt in ons buitengewone aanpassingsvermogen en het feit dat we in staat zijn onze diensten geheel op uw situatie toe te snijden. Het maakt daarom ook niet uit of u een grote speler op de wereldmarkt bent of een kleine speler die nieuwe markten wil aanboren, één ding is zeker: wij helpen u vooruit.

Wij bieden u een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van vertaling en lokalisatie in meer dan 170 talen.