Taaltrainingen

Overtaal Taaltrainingen verzorgt taal- en cultuurtrainingen voor professionals. Wij bieden zowel maatwerktrainingen als groepstrainingen met een open inschrijving.

Maatwerktrainingen

Doet u geregeld zaken in het buitenland?

Of werkt u met buitenlandse collega’s? Een vakgerichte taal- en cultuurtraining van Overtaal kan u helpen om soepeler te communiceren en meer rendement te halen uit uw samenwerking met collega’s en uw klantencontacten.

Onze maatwerktrainingen, in groepsverband of individueel, worden volledig afgestemd op uw wensen, niveau en ontwikkelingsdoelen. Als het u gaat om spreekvaardigheid, dan leggen we daarop de nadruk. Wilt u uw kennis van grammatica perfectioneren, dan gaan we daarmee aan de slag. Of wilt u beter leren presenteren in een vreemde taal? Ook dat is mogelijk. Kortom: u leert wat u wilt, hoe u dat wilt, waar u dat wilt en wanneer u dat wilt. En dat alles onder de deskundige begeleiding van onze ervaren docenten.

Meer  

 

Individueel of in een groep?

Een individueel traject heeft als voordeel dat de training volledig kan worden afgestemd op uw persoonlijke leerdoelen. U krijgt de volle aandacht van de docent en de lessen worden zo gepland dat ze in uw agenda passen. Daarnaast kan er flexibel worden omgegaan met de planning. Een training samen met een of meer collega’s heeft weer het voordeel dat u met elkaar kunt oefenen in een realistische setting. Bovendien is een groepstraining kostentechnisch interessant.

Verder kunnen wij ook ook cursussen in de vorm van e-learning aanbieden. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer u niet van tevoren weet wanneer u tijd heeft voor een trainingssessie.

Planning en locatie

Trainingen vinden plaats waar u wilt: in de praktijk werken we voornamelijk in‑company bij bedrijven in binnen- en buitenland, maar u kunt zelf de gewenste locatie aangeven. Dat kan natuurlijk ook een van onze eigen trainingscentra in Utrecht en Amsterdam zijn.

Uw agenda bepaalt de vorm van de training; eens per week twee uur, of twee weken lang de hele dag, het kan allemaal. Ook is het mogelijk om lessen te volgen via e-conferencing of webcam. Overtaal beschikt over alle moderne communicatiemiddelen om het u als cursist zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Werkwijze

Via een persoonlijk intakegesprek, eventueel aangevuld met een schriftelijke intaketoets, inventariseren we uw instapniveau, uw wensen en uw eisen, waarna we uw taaltraining in de vorm gieten die het beste past bij uw situatie. Zo zorgen we dat u leert wat u nodig hebt om in uw werk nog beter en met meer zelfvertrouwen te functioneren.

Wilt u meer weten? Of wilt u een offerte?

Wilt u eens van gedachten wisselen over de ideale training voor u? Neemt u dan contact met ons op! U kunt bellen naar +31 (0)30 2427002.
U kunt natuurlijk ook mailen: taaltrainingen@overtaal.nl.

Of vraag rechtstreeks een offerte aan via ons offerteformulier.

Quality you can trust

 

 
Onze docenten

Alle trainingen worden gegeven door kundige docenten. De meesten zijn moedertaalspreker van de taal die ze onderwijzen, maar we werken ook met docenten met een Nederlandse achtergrond. Deze docenten beschikken in ieder geval over een eerstegraads lesbevoegdheid en ruime ervaring in het werkveld. Op onze docenten kunt u vertrouwen!

 

 
Gecertificeerd

Net als de rest van TransPerfect is Overtaal ISO 9001:2015- en ISO 17100:2015-gecertificeerd. Bovendien zijn we gecertificeerd door het Franse Magellan Institute voor internationale HR. Dit accreditatie- en trainingsinstituut richt zich op permanente educatie op het gebied van HR-ontwikkeling, loon en uitkeringen en mobiliteitsbeheer in een geglobaliseerde internationale context. Meer informatie hierover vindt u op www.magellan-institute.com.

 

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.